بازی سالم، برای جامعه سالم
بررسی بازی

پسرخوانده

١١ شهريور ١٣٩٩
  • پلتفرم:Android
  • سبک:استراتژی - اکشن
  • فضای بازی:کمدی,وسترن,مبارزه‌ای
  • مدل درآمدی:درون پرداخت (فریمیوم)
  • تولید:پاییزان
  • وضعیت شبکه:آنلاین
  • جنسیت مناسب برای این بازی:پسر پسند
  • تناسب تبلیغات بازی با محتوای بازی و سن بازیکن:دارد
  • محتوای بازی:الگوواره قهرمان مونث
سن پیشنهادی: 15 تا 18 سال
امتیاز فهم بازی:
سطح مهارت:
دار و دسته خودت را بساز و برای نبرد با دار و دسته رقبا آماده شو!
تعاون و یاریگری
مسئولیت‌پذیری
کاوشگری و نوجویی
شجاعت و تاب‌آوری
جمع‌گرایی و سرزندگی
اخلاق‌مداری

مخاطبین این بازی باید بدانند

Pesarkhande-4

بازی پسرخوانده، یک بازی مبارزه‌ای و استراتژی نوبتی است که در آن کاربر به صورت آنلاین با سایر کاربران فعال در بازی به رقابت می‌پردازد. هر کاربر باید با تیمی متشکل از سه مبارز به سراغ دار و دسته سایر رقبا برود و در نبردی رو در رو با آن‌ها مبارزه کند.

بازی دارای شخصیت‌های متنوعی است که هر کدام دارای قابلیت‌ها و نقاط قوت و ضعف خاص خود هستند و کاربر باید بتواند طوری دار و دسته خود را بچیند که از پس دار و دسته رقیب در نبرد رو در رو بر آید.

بازی فاقد داستان است و بر مبنای رقابتی که مبارزه را با کنشگری نوبتی کاربران و کاربست استراتژی آمیخته است برای بازیکن ایجاد جذابیت می‌کند.

البته فضای بصری بازی نیز ماهرانه طراحی شده است و شخصیت‌های بازی به لحاظ تصویری و گرافیکی هر کدام جاذبه خاص خود را ایجاد می‌کنند.

هر چه در انجام بازی تجربه بیشتری پیدا می کنید در می‌یابید که لازم است قابلیت‌های شخصیت‌های مختلف دار و دسته خود را ارتقا بدهید تا از پس حریفان قدرتمندتر و با تجربه‌تر که هوش مصنوعی بازی آن‌ها را برای شما انتخاب می‌کند برآیید.

  

مخصوص والدین

com.paeezanstudio.pesarkhande1

بازی پسرخوانده، ترکیبی از بازی‌های سبک مبارزه‌ای با بازی‌های نوبتی و رقابتی آنلاین است که برای موفقیت در آن‌ها کاربر باید هم در حین مبارزه و هم برای ارتقای قابلیت‌های شخصیت‌هایش چاره‌اندیشی کند. این چاره‌اندیشی مستمر بازی را به بازی‌های استراتژی نزدیک می کند.

بازی پسرخوانده با ترکیب سه ویژگی فوق می‌تواند به خوبی بازیکن را سرگرم کند و برای او جذابیت ایجاد کند. با این وجود، باید توجه داشت که محیط بصری بازی در بردارنده اشکالی آشکار از خشونت است. نفس صف‌آرایی مبارزه‌جویانه‌ای که در این بازی به تصویر کشیده می‌شود و از هیچ منطق داستانی مشخصی نیز تبعیت نمی‌کند مؤیّد این ویژگی است. در جهان بازی، در واقع مبارزه بین دو دار و دسته هفت‌تیرکش است که در مراتب هرج و مرج طلبی تفاوتی با هم ندارند و هیچ یک فضیلتی بر دیگری ندارد. بر این اساس، مضمون بازی به رجزخوانی و شاخ و شانه کشیدن بین دو دار و دسته خشن محدود می‌شود. 

بازی امکان مراوده گسترده بین کاربران آنلاین را محدود ساخته است و کاربرانی که با هم رقابت می‌کنند در حین مبارزه صرفاً با استفاده از عباراتی از پیش طراحی شده می توانند برای یکدیگر رجز بخوانند یا عملکرد یکدیگر را تحسین کنند. 

ویژگی دیگر این بازی تکیه کلام های تکرار شونده از سوی شخصیت های مختلف بازی است که ممکن است برای کاربرانی که در سنین پایین‌تر هستند موقعیت تقلید و الگوبرداری ایجاد کند. همچنین استفاده از شخصیت‌های زن در بازی با تم خشونت خیابانی، در کنار پوشش و لحن گفتار آن‌ها اگرچه با جایگاه شخصیت‌های هرج و مرج طلب بازی همخوانی دارد، امّا به دلیل پر تکرار بودن آن‌ها در جریان بازی، با عرف فرهنگی رفتار زنانه در جامعه ایرانی اسلامی فاصله دارد و این قابلیت را دارد که الگوسازی‌های نادرستی در این زمینه برای کاربران کم و سن و سال ایجاد کند.

از سوی دیگر بازی این قابلیت را دارد که کاربر را برای پرداخت‌های درون‌برنامه‌ای با قصد ارتقای هرچه زودتر شخصیت‌های دار و دسته خود، ترغیب کند. بنابراین، والدین باید نسبت به هیجاناتی که می‌تواند انگیزه پرداخت هزینه‌های افراطی در این بازی را در فرزندشان ایجاد می‌کند، آگاه باشند. 

با توجّه به مجموعه ویژگی‌هایی که در این بخش در مورد بازی پسرخوانده به آن اشاره شد، حداقل سن برای پرداختن به این بازی 15 سال تمام پیشنهاد می‌شود.

 

نظرات کاربران

میانگین نظرات:

نظر شما درباره این بازی

الزامی
پر کردن این فیلد الزامی است
الزامی
پر کردن این فیلد الزامی است
comment
پر کردن این فیلد الزامی است

از ۱ تا ۵ به این بازی چه امتیازی میدهید؟

محمدمهدی منصوری ٠٢ آذر ١٣٩٩
با عرض سلام و خسته نباشید به تمامی عوامل بنیاد ملی بازی های. رایانه ای، میخواستم یه سوالی درمورد رتبه بندی سنی بازی ها براساس نوجوانان و جوان بگویم_سوال من این است که برای رتبه بندی سنی در نوجوانان و جوانان چه بازی هایی در خصوص پلتفرم اندروید(Android)پیشنهاد میکنید(البته براساس بازی ها میتواند ایرانی باشد یا خارجی) و باز هم از تمامی کادر سازمان بنیاد ملی بازی های رایانه ای تشکر و خدا قوت میگویم
فهم بازی

با سلام و سپاس از ابراز لطف شما؛

رده سنی مناسب انجام بسیاری از بازی های موبایلی، توسط نظام رده بندی سنی بازی های رایانه ای کشور (اسرا) در بازارهای آنلاین دانلود بازی های موبایلی درج می شوند. شما همچنین برای جستجوی رده سنی یک بازی موبایلی مشخص، می توانید نام آن بازی را در قسمت جستجوی سایت اسرا به نشانی https://esra.ircg.ir/ وارد کنید. علاوه بر اینها، در قسمت بالای صفحه اصلی سایت ما (فهم بازی)، شما می‌توانید با مشخص کردن سن و جنسیت فرزند خود و نیز انتخاب پلتفرم (یا بستر بازی) Android از بین بازی های معرفی شده در سایت فهم بازی، بازی های مناسب فرزند خود را پیدا کنید.

از اینکه برای انتخاب بازی برای فرزند خود اهمیت قائل هستید و برای آن وقت می گذارید سپاسگزاریم و امیدواریم بتوانیم در این خصوص شما را یاری کنیم. 

رضا پیری ١٤ بهمن ١٣٩٩
خود کسی که بررسی کرده خودشم میدونه که چه متن پرمحتوایی ارائه داده که اسمش رو نشر نداده :)))
فهم بازی

سلام آقای پیری؛ انشاالله خوب و سلامت هستید.

دلیل عدم انتشار نام نویسنده متن تحلیل بازی‌ها این است که ارزیابی‌های سایت فهم بازی در حقیقت یک ارزیابی متکی بر نظر شخصی نیست. فهم بازی بر اساس، مجموعه‌ای از معیارها که توسط جمعی از کارشناسان از رشته‌های علمی مختلف تعیین شده است، به ارزیابی بازی‌ها می‌پردازد. این موضوع باعث می‌شود ارزیابی‌های ما، بیشتر یک کوشش جمعی محسوب شود تا یک دیدگاه شخصی.

آنچه درباره بازی‌های مختلف در فهم بازی می‌خوانید، بر اساس روش اختصاصی ارزیابی بازی است که در صفحه روش کار ما شرح داده شده است. فهم بازی از دریافت نظر کاربران بازی‌ها درباره هر بازی استقبال می‌کند و آن‌ها را منتشر می‌کند. ما حرف آخر را درباره بازی‌ها نمی‌زنیم؛ کار فهم بازی، شروع «گفتگو» است. گفتگویی درباره بازی‌ها، امّا شاید از زاویه‌ای متفاوت نسبت به آنچه از پیش به آن عادت کرده‌ایم.

مشتاق دریافت نظرات شما درباره بازی مورد علاقه‌تان هستیم.   

رضا پیری ١٤ بهمن ١٣٩٩
من طرفدار پروپا قرص این بازی‌ام انواع اقسام نقدهای بازی‌های داخلی و خارجی رو خوندم متن هیچ محتوای علمی نداره که هیچ پر است از اشتباهات نقدی ! حتی بازی‌ای که 1 میگیره "تاثیرات مثبت" حداقل یه دونه داره جدا ازین "با عرف فرهنگی رفتار زنانه در جامعه ایرانی اسلامی فاصله دارد" نظرات شخصی هیچوقت بر نقد بازی اعمال نمیشه (مثل این که منتقدتون هیچ اطلاعات تاریخی نداشته بهش بگید لطفا بره درباره آرتمیس تحقیق کنه بیشتر به یک متحجر تعصبی بوده تا منتقد !) دلیل 0 دادن با ستاره ها نقد بی محتوا و تخریبی و نشر این مقاله من در آوردی توسط بنیاد بازی های ملیه نه برای بازی
فهم بازی

سلام؛ وقت بخیر. خوشحال هستیم که با ما همراه هستید و نظرتان را برای ما می نویسید.

"فرهنگ گفتگو" اقتضا می کند که حرف ها و نوشته های یکدیگر را بشنویم و بخوانیم و متقابلاً حرف ها و نوشته های خودمان را مطرح کنیم؛ بدون آنکه به دیگری برچسب های ناروا بزنیم. ما همچنان مشتاق هستیم نظر شما را درباره این بازی بدانیم، اما کامنت شما بیشتر از آنکه انعکاس دهنده نظر شما درباره بازی باشد، نظرتان درباره "نقد" نوشته شده درباره بازی و "نویسنده" آن را در بر دارد که هیچکدام موضوع گفتگوهای «فهم بازی» نیستند. اینجا در صفحه اختصاصی بازی، صرفاً درباره بازی تبادل نظر می کنیم. خوشحال می شویم درباره ارتباط «آرتمیس» و شخصیت‌های زن بازی پسرخوانده برایمان بنویسید یا از آثار تربیتی-فرهنگی مثبتی که در این بازی سراغ دارید سخن بگویید.

بابک ١٤ بهمن ١٣٩٩
...